Riitta Hyppänen – Kohti merkityksellisempää ja miellekkäämpää työelämää.

Muut julkaisut.

Omien kirjojen ja oman Rubiikki Blogin lisäksi julkaisuni liittyvät asiakas- tai yhteistyökumppaneiden vierasblogeihin tai vaikuttajamarkkinointiyhteisöön Bonfire.fi.

On ollut ilo tehdä jo pitkään yhteistyötä digitaaliseen bisnesmedian, vaikuttajamarkkinointiin erikoistuneen Bonfire.fi ammattilaisten kanssa. 

Aiheeni ovat olleet moninaiset: arjen hallinta ja itsensä johtaminen, täydellinen työpäiväkokemus ja ei sen vähempää kuin rakkaus työelämän kontekstissa.

Tässä linkki jo tehtyihin julkaisuihin. Viimeisin artikkeli käsitteli sitä, miten vaikuttaminen vaatii rohkeutta.

Kevään yllättävin ja vaikuttavin yhteistyö syntyi Lappeenrannan yliopiston johdolla käynnistetystä Fast Expert Teams -asiantuntijaverkoston pro bono – projektista, jossa mietittiin keinoja välttää Suomen lamaantumista koronakriisin aikana. Minun pääkysymykseni oli: Miten löytää vaihtoehto asiantuntijoiden lomautuksille ja samalla kasvattaa osaamispääomaa? Onneksi se löytyi!

Eduskuntaan toimitettu loppuraportti Fast expert teams 05 2020 loppuraportti

Yksi rooleistani on vaikuttajan työ. Teen sitä sekä varsinaisen työn että myös laajan vapaaehtoistyön kautta. Teen työtä Suomen kasvun ja menestymisen eteen – yksi kanava siihen on tukea paikallista yrittäjyyttä. Ostamalla pienyrittäjiltä kautta maan pidämme rattaat pyörimässä! Vain menestyvät yritykset voivat työllistää. Tässä pääkirjoitukseni, joka julkaistiin Kouvolan Sanomien Yrittäjän Voima -liitteessä 11.6.2020 Pääkirjoitus Yrittäjän Voima 2_2020 HR.

Kirjoitus on kohdennettu Kouvolan seudulle, mutta uskon, että kirjoitukseni ydin sopii sovellettuna kaikille paikkakunnille ympäri Suomen.