Riitta Hyppänen – Kohti merkityksellisempää ja miellekkäämpää työelämää.

Johtamisosaamisen starttipakettiJohtamisosaamisen starttipaketti tarjoaa oppimismatkan monipuolisin aihein sopivan pienissä palasissa kahden kuukauden aikana. Valmennus sopii sinulle, joka juuri olet aloittamassa lähijohtamista edellyttävässä tehtävässä tai sinulle, joka haluat varmistaa ja vahvistaa osaamistasi esihenkilönä. Samalla pääset vertaisoppimisen keinoin oppimaan myös muilta ryhmään osallistuvilta. Valmennusryhmä aloittaa aina kuukauden alussa – valitse sinä sopivin aloituskuukausi. Ohjelma koostuu etkoista, viiden kerran energisistä etätapaamisista, omatahtisista oppimistehtävistä ja keskusteluista sekä jatkoista.
Kun valmennus toteutuu verkossa, saat samalla vinkkejä ja taitoja etäjohtamiseen ja hybridityöskentelyn johtamiseen.

Oppimismatkan rakenne:

Oppimismatka käynnistyy etkoilla, syvennetään välitehtävillä sekä viimeistellään jatkoilla. 

Ilmoittautuminen infoihin tai valmennuksiin sivun alaosassa. 

Mitä voin oppia?

Oppien, vinkkien ja työkalujen lisäksi saat todistuksen valmennusohjelmasta.

Oppimista tuetaan vertaisoppimisella

Johtamisosaamisen starttipaketti -ohjelman tukena käytössämme on virtuaalinen Howspace-alusta. Aloitamme yhteisen oppimismatkan etkoilla ja ennakko-orientoitumisella Howspacessa. Jaksojen aikana hyödynnämme digitaalista alustaa valmennusten aikana samanaikaisesti kuin myös jaksojen välillä kukin oman aikataulunsa mukaisesti.

Valmentaja

Riitta Hyppänen on työelämän aktiivinen ja monipuolinen uudistaja, joka puheillaan, valmennuksillaan ja kirjoituksillaan tekee työtään mielekkäämmäksi merkityksellisemmän ja menestyvämmän Suomen hyväksi. Riitalla on pitkä ja monipuolinen kokemus esihenkilöiden valmentamisessa. Riitan uusin kirja käsittelee johtamisosaamista käytännön esimerkein (valmistuu 9/2024).

Ajankohta ja hinta

Voit aloittaa 2 kuukauden mittaisen oppimismatkasi sinulle parhaiten sopivalla aikataululla. Valmennus alkaa kuukauden alussa ja päättyy seuraavan kuukauden lopussa. Ilmoittautuminen jo käynnissä!

Helmikuussa aloittava ryhmä kokoontuu aina torstaisin kello 9-11. Valmennuksen kesto 1.2. – 21.3.  Maaliskuussa alkava oppimismatka ajoittuu ajalle 5.3.-23.4. (klo 13-15). Huhtikuussa alkava toteutuu ajalla 8.4.-20.5. (klo 12-14).  Lämpimästi tervetuloa!

Hinta: 790 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen avoimeen valmennusohjelmaan on aina sitova.
Jos maksamisen jälkeen kuitenkin estyt osallistumasta vahvistettuun valmennukseen, voit joko siirtää osallistumisesi myöhempiin aloituksiin tai tarjota paikka kollegallesi.

Jos haluat saada omalle työpaikallesi oman ryhmäsi tai räätälöidyn Johtamisosaamisen starttipaketin, otathan yhteyttä, teen mielelläni ryhmätarjouksen tai muotoilen teille oman ohjelman!

Ilmoittaudu tästä