Riitta Hyppänen – Kohti merkityksellisempää ja miellekkäämpää työelämää.

CERTIFIED_PARTNER_BADGE_HORIZONTAL_500PX

Riitan DialogiAreena

Lämpimästi tervetuloa Riitan DialogiAreenalle!

Kokoonnumme tänne ajankohtaisten työelämäteemojen äärelle keskustelemaan, esittämään kysymyksiä, etsimään vastauksia tai ainakin polkua seuraavan vinkin ääreen.

Nämä oppimistuokiot perustuvat positiiviseen ja ihmislähtöiseen vuorovaikutukseen digitaalisten kohtaamisten äärellä. 

Unohda perusteamsit ja webinaarit suljetuin kameroin diaesitysten kera. Riitan DialogiAreenalla on napakoita alustuksia vaihtuvine keskustelupareineen. Lisäksi keskuteluihin kutsutaan mukaan kaikki osallistujat hyödyntäen digitaalista dialogialustaa, Howspacea.

Muutama tilaisuus on jo suunniteltu ennakkoon, mutta mielellään saa toivoa niin teemaa kuin keskustelukumppaniakin. 

Kehityskeskustelu vai sittenkin onnistumiskeskustelu?

MA 24.1. kello 14-15

Jos jokin aihe herättää keskustelua vuodesta toiseen jakaen mielipiteitä, niin kehityskeskustelut. Tai kutsutaan niitä vaikka tavoitekeskusteluiksi. Mikään lainsäädäntö kehityskeskusteluihin ei pakota, miksi siis niistä yhä pidetään kiinni?

Miten niitä voisi kehittää muutenkin kuin vain lomakkeiden uudistuksella?  Miten ne saadaan vahvistaviksi ja energisoiviksi? Miten ihan erilaisella valmistautumisella luodaan edellytykset hyödyllisimmille keskusteluille? Entä kehityskeskustelujen jälkeen – miten lisätä vaikuttavuutta?

Yhteisen keskustelun virittäjänä kanssani Sanna Wenström (KT, FM) Oulun ammattikorkeakoulun ammatillisesta opettajakorkeakoulusta. Kehityskeskusteluja Sanna tarkastelee positiivisen johtamisen ja työinnostuksen näkökulmasta. Lisätietoa Sannasta https://www.linkedin.com/in/sannaw/

Tapahtuman ohjelma, sisältö ja tavoitteet

Riitan DialogiAreena käynnistyy etkoilla muutama päivä ennen yhteistä tilaisuuttamme Howspace-alustalla. Siellä tutustumme ja lämmittelemme jo aiheella kunkin oman aikataulun mukaisesti. Siellä voi myös esittää jo kysymyksiä. 

Samanaikainen ohjelmamme käynnistyy maanantaina 24.1. kello 14:00. Teemojen välissä avautuu dialogitehtäviä ja niiden jälkeen tarkastellaan teemaa uudelta näkökulmalta.

Ohjelma päättyy viimeistään kello 15:00 oppien ja oivallusten jakamiseen. Sitä, mitä ei ehditä tai muisteta käsitellä, voimme jatkaa vielä muutaman päivän jatkoilla.

Riitan DialogiAreena koostuu aina samanaikaisesta ja eriaikaisesta työskentelystä digitaalisella Howspace-alustalla. 

Kenelle tilaisuus sopii?

Riitan DialogiAreenalle on tervetullut jokainen, joka on kiinnostunut käsiteltävästä teemasta ja joka voi omassa työssään aihetta hyödyntää.

Roolisi voi olla esimerkiksi:

  • esihenkilö | esimies
  • henkilöstöasiantuntija
  • johtaja
  • kehittäjä
  • lähijohtaja
  • päällikkö
  • tiiminvetäjä
  • uudistaja
  • yrittäjä

Tulevat Riitan DialogiAreenat

Digitaalinen yhteiskehittäminen ratkaisuna yhteisöllisyyteen?
7.3.2022 kello 14-15.

Henkilöstökyselyjen purku uusiksi?
4.4.2022 kello 14-15.

Ilmoittaudu mukaan

Tule mukaan energisoivaan viikon aloitukseen Riitan DialogiAreenalle! Tapahtumat ovat maksuttomia osallistujalle, mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Kohtaamisiin!

Riitta Hyppänen